Isten egymagában elég

Hamuel “az, aki Istent keresi”, lehozza az imádat hatalmát a mennyből, ahol más sincs, mint az élet adományainak örökös dicshimnusza és szerető közösség. Lehozhatod a földre a mennyet azáltal, hogy minden percedet az imádatnak szenteled – éjjel-nappal, ébren és alva, dolgozva és imádkozva. Tested minden sejtje visszhangozza a himnuszt! A képességet erre nem hozhatják meg egyedül a szavak, ennek lelked legmélyéről kell fakadnia. Az igazi imádat kezdetben csak hosszú gyakorlás árán sikerülhet. Mindazonáltal előmozdíthatod ennek a természetes állapotnak a beköszöntét azzal, hogy igaz érzéseidet ösztönzöd. Elnyomsz-e vajon erős negatív érzéseket, mert tudod: nem spirituálisak? Ha eltagadod létüket, elhal egy részed és ürességet hagy maga után. ezen a helyen nem rezegnek a sejtek, nem zenghetnek dicshimnuszt.

Keresd az alkalmakat arra, hogy minden érzéseddel tökéletesen tisztában legyél. adj hálát az Égnek, amiért képes vagy érezni és gyógyulni! Kérd, hogy az imádat gyönyöre elborítson és magával ragadjon. Hamuel meghallgatja a kérésedet!

Fürödj ebben a szeretetteli szabadságban, mint egy szép tavaszi napon a napfényben, és fogadd be lényed minden sejtjébe. Oszd meg másokkal!

Jézus az imádat spirituális törvényét használta fel arra, hogy kenyeret és halat szaporítson. A halak talán nem tartoznak hatáskörödbe, de érzéseid révén csodákat élhetsz meg. amikor eltölt önmagad szeretete és ezért illő tisztelettel hálát adsz, megnő a szeretet benned. Figyeld meg, hogy felvillanyozódnak szeretteid, ha érzik: imádod őket. hasonlóképpen reagál a tested is, ha megtanulod átengedni magadat az imádat szeretetteli ölelésének. Figyeld meg, hogy változnak meg lassan, fokozatosan arcvonásaid!

Hogy szabadon eljuthass Hamuelhez és növelni tudd imádatod erejét, keress e célra egy olyan helyet, ahol az ő angyalai mindig készenlétben állnak. A legtöbb templom akkor is szentség érzetét kelti, ha üres. A tündökletes angyalok felviszik imáidat az Örökkévalóhoz, és visszahozzák a téged felszabadító választ. Az angyalok jámbor gondolatokra ösztönöznek, a tudat és ihlet magasabb rendű állapotába hoznak. Olyan látomást akarnak szívedben hátrahagyni, amelynek révén megtalálod a helyes utat.

Ne feledj el napközben is kifejezést adni imádatodnak. Gyakran csak azért feledkezünk meg arról, hogy hálásnak és szeretettelinek mutatkozzunk, mert nem érünk rá! Szánj minden órából egy percet egy egész napon, vagy egész életeden át arra, hogy Istent imádd, és meglátod, mennyire megváltozol ettől.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük