Mihály arkangyal üzenete hétfőre: Béke

A Béke lapja nagy átalakulás idejét jelzi előre.

Ez az az időszak, mikor hátrahagyhatsz minden helyzetet és tapasztalatot, mely többé már nem szolgál téged. Életed jelenlegi szakaszán már túlnőttél, és készen állsz, hogy továbblépj. Elérkezett az új kalandok ideje, melyek gazdagítják a célod, és lehetővé teszik a fejlődésed, ahogy a hernyó is pillangóvá alakul át.
Gyakran mikor ezt a kártyát húzzák, már számítottak a változásra. Lehet, hogy nagy megkönnyebbülés kíséri a bekövetkezését, lehet, hogy szomorúság. Mihály arkangyal szeretettel és könyörülettel tárja ki feléd karjait, és segít neked az átmeneti szakaszban. Adj időt magadnak, hogy minden érzést jóindulattal és szeretettel élhess át.

A kártya további jelentései: Élvezd az új virradatot. Engedd el a múltat. Engedd el, és engedd be Istent.

Mihály arkangyal csodálatos és rendkívül elegáns angyal, aki azokon segít, akik valamilyen veszteséget élnek át. Mikor Mihály arkangyal szólítod, mintha két nagy szerető kar fonódna köréd a mennyből, hogy vigaszt és támogatást nyújtson.

Kérd Mihály arkangyal segítségét, mikor el kell engedned egy helyzetet, vagy életednek egy olyan részét, mely már nem szolgál téged.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.