Válassz egy kártyát, az arkangyalok fontos meglátást közölnek

A jelenlévő 3 kártya közül az egyik számodra igencsak értékes meglátást közvetít az arkangyaloktól. Próbáld meg elcsendesíteni az elmédet és bízd az intuíciódra, hogy válassza ki a számodra legszebinkább hasznos meglátást közülük. További szép napot kívánok neked!

Első kártya:

“A számodra legértékesebb dolgokra összpontosíts. Segítek a szervezésben, és ösztökéllek.”

„Mire érzel elhivatottságot? Mi örvendezteti meg a lelkedet? Amikor az életedet e területek köré csoportosítod, fokozódik az örömenergiád, és ez mindenki számára üdvös. Gondosan nézd át teendőid listáját, és szánj több időt a szívedhez közel álló dolgokra és tevékenységekre. Úgy alakítsd ki a feladataidat, hogy mindig tartsd tiszteletben a számodra legfontosabb területeket, és ez szolgálni fogja élethivatásodat.”

Metatron az egyik olyan arkangyal, aki egykor földi halandóként élt közöttünk (a másik Sandalphon). Ő volt Énok próféta, az írnok, aki példás élete Után a mennybe emelkedett, ahol továbbra is krónikásként és jegyzőkönyvvezetőként foglalatoskodik. És természetesen az embereknek is segít kifejleszteni a szervezési és jegyzetelési képességeiket. Ha hozzá folyamodunk, arra fog sarkallni, hogy keressünk időt és helyet az elsőbbséget élvező dolgainknak.

.

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.