Válassz egy kártyát és tudd meg mit üzen az őrangyalod

Első lap:

csodálatos ajándék érkezik hozzád. A szenvedély, a lehetõség és az inspiráció ígéretét hozza magával. Ez most a cselekvés idõszaka, mikor arra szólítanak, hogy kezdj bele bármilyen tevékenységbe, ami motivál, és vigyél véghez nagy változtatásokat az életedben. Ne hezitálj továbblépni. Nem szükséges minden egyes részletet tudnod az elkövetkezendõkkel kapcsolatban ahhoz, hogy cselekedhess. Lehet , hogy új munkát vagy elõléptetést ajánlanak neked, vagy belevághatsz a saját vállalkozásodba. Fogadd az új kalandokat és lehetõségeket tárt karokkal.

A kártya további jelentései: csodálattal teli érzés. Terhesség

Második lap:

Ideje ünnepelni. Keményen dolgoztál, jár most neked egy kis nyugalom és pihenés. A projekted sikeresen lezárult, így most nagyon büszkének és boldognak érezheted magad. Szabadulj meg a nehézségekkel teli helyzetektõl. Járj többet társaságba. MEgérdemelsz egy kis szórakozást. Fontos események, például eljegyzés, házasság , vagy párként való összeköltözés bekövetkezése lehetséges. Ez a stabilitás és a békesség idõszaka.

A kártya további jelentései: Nagyon különleges nap. Felelõsségtõl való megszabadulás. Az élet öröme. Elõléptetés vagy új munka.

Harmadik lap:

Új és izgalmas kihívás van kilátásban. Az élet valami váratlant hoz neked, de ne aggódj – megvan benned, ami ahhoz kell ,hogy sikert érj el. Csak az eszedre lesz szükséged, és a képességre, hogy felimserd az igazságot. Ne késlekedj kutatást végezni, vagy segítséget kérni a megfelelõ szakértõtõl. Az üzleti vagy jogi szerzõdéseket alaposan át kell nézni.

Az élet tanítványa, aki folyamatosan valami újat tanul. Valaki, aki döntéseiben a logikára és az értelemre támaszkodik. Szavahihetõ. Kiegyensúlyozott. Bölcs. Néhanapján kiszámíthatatlan.

A kártya további jelentései: Terveid közlése. Fontos dokumentumok. Átmeneti késlekedés.

One Reply to “Válassz egy kártyát és tudd meg mit üzen az őrangyalod”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.